Πρωτοφανής κτηνωδία στο Ακρωτήρι Μυτιλήνης – Αηδιαστική μυρωδιά γέμισε το χώρο…

ΛΕΣΒΟΣ:

Πρωτοφανής κτηνωδία στο Ακρωτήρι – Έκλεισαν 4 σκυλιά σε ακατοίκητο σπίτι, τα 2 βρέθηκαν νεκρά από πείνα και δίψαΗ ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε για ένα περιστατικό απίστευτης κτηνωδίας το οποίο ανεβάζει την κακοποίηση των ζώων σε νέο επίπεδο στη Λέσβο.
Συγκεκριμένα στις  14/3/2023, περιπατητής αντιλήφθηκε αδύναμα γαυγίσματα σκυλιών μέσα από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή Ακρωτήρι Μυτιλήνης
Πήγαν να δουν τη συμβαίνει και ανακάλυψαν μέσα 4 σκυλιά, 2 εκ των οποίων είχαν εξαφανιστεί προ ημερών από παρακείμενη περιοχή και τα αναζητούσαν οι φιλόζωοι που τα φρόντιζαν.
Κλήθηκε επί τόπου η αστυνομία ώστε
να ανοιχτεί το οίκημα, και αμέσως μια αηδιαστική μυρωδιά γέμισε το χώρο.
Μέσα βρέθηκαν δύο σκυλιά, το ένα ιδιόκτητο, νεκρά (πιθανότατα από πείνα και δίψα) και δύο ακόμα ευτυχώς ζωντανά (το ένα μπήκε στον ορό προληπτικά). Έχουν γίνει μηνύσεις κατά αγνώστων. Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!
Έχουμε ανάμεσα μας ένα ψυχοπαθή δολοφόνο ανυπεράσπιστων πλασμάτων- ΔΕΝ πρέπει να τον αφήσουμε ατιμώρητο!
ΑΝ έχετε οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να μας οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης.
Στις φώτο που ακολουθεί ο άτυχος αδεσποτάκος που βρέθηκε νεκρός…

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]