Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος: Κάλεσμα σε συγκέντρωση

ΛΕΣΒΟΣ:

Την Παρασκευή 21 Ιούνη στα δικαστήρια Μυτιλήνης θα εκδικαστούν οι 2 αιτήσεις ακύρωσης της οικοδομικής άδειας της ιδιώτη που θέλει να χτίσει την παραλία Ερεσού μέχρι το κύμα. Τις προηγούμενες δύο φορές η ιδιώτης αιτήθηκε αναβολή, από κοινού με την δικηγόρο του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
Ο σύλλογος μας κάνει κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν συνταχθεί στο πλευρό μας σε αυτό τον εδώ και 3 σερί χρόνια μεγάλο τοπικό αγώνα υπεράσπισης της μοναδικής μας παραλίας. Σε έναν αγώνα υπεράσπισης της παραλίας Ερεσού ως έναν δημόσιο και ελεύθερα προσβάσιμο για όλους χώρο!
Δεν έχει σημασία αν είσαι ντόπιος, επισκέπτης, ή απλά λάτρης, φίλος της παραλίας Ερεσού. Σε περιμένουμε έξω από τα δικαστήρια Παρασκευή 21 Ιούνη στις 11.00 το πρωί!
Ούτε βήμα πίσω!
Η συγκέντρωση μας είναι στις 11.00 έξω από τα δικαστήρια Μυτιλήνης. Μόλις ο κόσμος συγκεντρωθεί θα πάμε όλοι μαζί προς το Πρωτοδικείο που είναι λίγο παρακάτω!
Πρωτοβουλία Ερεσού – Περιβαλλοντικός Κοινωνικός Σύλλογος.

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]