Προβλήματα στο νοσοκομείο της Κω: «Είμαστε χωρίς γιατρούς – Χάνουμε συμπολίτες μας εάν δεν προλάβει η αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ» (βίντεο)

ΚΩΣ: Την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου της Κω ζητούν οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού καθώς οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό είναι ιδιαίτερα σημαντικές με άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην προσφερόμενες ιατρικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού.
Όπως καταγγέλλουν στο Attica Press News, έχουν χαθεί ζωές καθώς σοβαρά περιστατικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στο υπάρχον νοσοκομείο.

Σε τέτοια σοβαρά περιστατικά τα πάντα κρέμονται από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τα πληρώματα της πολεμικής αεροπορίας, του ναυτικού ακόμη και της Πυροσβεστικής, που προσπαθούν μέρα και νύχτα με αεροδιακομιδές και πλωτά μέσα να κρατήσουν στη ζωή δεκάδες νησιώτες.
Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, πηγαίνουν στο νοσοκομείο έχοντας μαζί τον ιδιώτη γιατρό τους λόγω έλλειψης αντίστοιχης ειδικότητας.
Οι κάτοικοι της Κω προσπαθούν να συλλέξουν υπογραφές για την στελέχωση του νοσοκομείου του νησιού με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσαν και παρουσιάζει το Attica Press News, αποτυπώνουν την αγωνία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας.

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]