Προβολή της Λέσβου ως προορισμό για ψηφιακούς νομάδες

ΛΕΣΒΟΣ:

Μια νέα πρωτοβουλία, που έχει ως στόχο να προβάλει τη Λέσβο ως προορισμό για ψηφιακούς νομάδες (digital nomads) ξεκινά το Creative Hub. Η πρωτοβουλία με τίτλο Work from Lesvos αφορά  στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού και στην προσέλκυση ψηφιακών νομάδων και ατόμων που εργάζονται εξ αποστάσεως, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.Στην ιστοσελίδα  www.workfromlesvos.com, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, ενώ για τουριστικές πληροφορίες παραπέμπονται στις υπάρχουσες ιστοσελίδες τουριστικής προβολής της Λέσβου.  Για αυτόν τον λόγο, το Creative Hub συνεργάζεται με το ΝΠΔΔ Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου και τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του Work From Greece, το Creative Hub συνεργάζεται με την Marketing Greece, ξεκινώντας ένα δίκτυο συνεργειών για την προβολή της Λέσβου ως προορισμού για ψηφιακούς νομάδες.
Μπορείτε να ακολουθήσετε τα κανάλια του Work from Lesvos στους ακόλουθους συνδέσμους:
Facebook: />
Instagram: />
Twitter/X: />
TikTok:

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]