ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ν. ΒΙΤΤΑΚΗ

ΧΙΟΣ : ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ” ΧΙΟΙ ΕΝ ΧΟΡΩ” 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομίας Χίοι Εν Χορώ, την Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ. ο Αντιπρόεδρος μας κύριος Ιωάννης Δάφνος κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση μετά  το άκουσμα τον αιφνίδιου θανάτου του προσφιλούς και αγαπητού μας αείμνηστου κυρίου Δημητρίου Βιττακη. 
Ο αείμνηστος Δημήτριος Βιττάκης ήταν αδελφός της πρόεδρου του συλλόγου μας κυρίας Δέσποινας Λοΐζου , και πατέρας του τέως χορευτικού μας μέλους και νυν εφημερίου του  Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Χριστού Λιβαδιών Χίου  Κωνσταντίνου Δ.Βιττακη,  ο οποίος ευρίσκετο στους κόλπους του συλλόγου μας από την εφηβική του ηλικία
. Μετά την χειροτονία σε Ιερέα στέκεται δίπλα με την ηθική του υποστήριξη και προσεύχεσαι για εμάς,  αλλά ευλογεί τα έργα του Συλλόγου μας.
 Η ξαφνική  απώλεια του πατρός του Δημήτριου Βιττακη , μας γέμισε θλίψη μιας και ήταν ένας άνθρωπος  ο οποίος στήριζε με την παρουσία τους τις δράσεις  μας , Αποτέλεσε για το τέως μέλος μας και νυν ιερέα Κωνσταντίνο Βιττακη παράδειγμα γονέα, και στάθηκε δίπλα του σε κάθε διάβημα του ,με υπομονή ,   ήθος ,ανθρωπιά, καλοσύνη, ευγένια,πραότητα, σεβασμό και αγάπη αλλά και σε όλη την οικογένεια του , βοηθώντας τον να διαβεί το δρόμο της ιεροσύνης που το τεκνό του επέλεξε.
Ο Δημήτριος Βιττακης ήταν άνθρωπος κοντά στο θέλημα του Θεού,  μιας και σαν επίτροπος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Χριστού Λιβαδιών  Χίου όπου διατέλεσε, αγωνίστηκε με σθένος και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να βοηθήσει σε κάθε ανάγκη του Ιερού Ναού που απαιτήθηκε. 
Η απώλεια του θλίβει όλα τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβούλιου και τα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια τόσο στην αδελφή του  και πρόεδρο του Συλλόγου μας κυρία Δέσποινας Λοΐζου όσο και στην οικογένεια του  αλλά και στον υιό του και ιερέα Κωνσταντίνο Βιττάκη για την ξαφνική απώλεια του θανάτου του. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς
 ” Χίοι Εν Χορώ” με το τέλος της συνεδρίασης αποφάσισε τα εξής:
– Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα 
– Να παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση όλο το Δ.Σ του συλλόγου μας  ώστε να συλλυπηθεί την οικογένεια και τους συγγενείς για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. 
– Να δοθεί  χρηματικό ποσό ως δωρεά εις μνήμη του εκλιπόντος για την κάλυψη των  αναγκών του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Χριστού Λιβαδιών Χίου.
– Να παραδοθεί το ψήφισμα αυτό στα μέλη της οικογένειας του
–  Να αναρτηθεί στα τοπικά μέσα Μαζικής ενημέρωσης 

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]