Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία στην περιοχή Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου | Περαστικά στον αγαπητό Ιερέα

ΚΩΣ:

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία, στην Περιοχή Αγίου Θεολόγου στην Πόθια Καλύμνου, σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο της οικίας, κάτω υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και εξαπλώθηκε στο εσωτερικό της οικίας, στην κουζίνα.
Ειδοποιήθηκε ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλυμνίων και το ΑΤ Καλυμνίων. Από τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό συμμετείχαν ο Διοικητής με 5 στελέχη και 2 οχήματα.
‘Αμεσα προσέτρεξαν συγγενικά πρόσωπα και περίοικοι, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά. Συγγενικό πρόσωπο ,περίοικοι και άνδρες του περιπολικού της αστυνομίας που έσπευσε στην περιοχή, απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο και με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο λόγω εκτεταμένων εγκαυμάτων. Άμεσα το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καλύμνου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και λόγω της βαρύτητας των εγκαυμάτων κρίθηκε η αναγκαία η αεροδιακομιδή του, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου .
Να ευχηθούμε στον σεβάσμιο ηλικιωμένο ιδιοκτήτη (Ιερέα) ,όλα να πάνε καλά και σύντομα να επιστρέψει στην Κάλυμνο.
Για αιτίες της πυρκαγιάς, προανάκριση θα διενεργηθεί από τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Καλυμνίων

πηγή: https://kalymnos-news.gr

Latest..

ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ: ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣ

ΧΙΟΣ : Αντιμόνιο: Το κρίσιμο ορυκτό που υπάρχει ελάχιστο στον πλανήτη και πλέον είναι απαραίτητο στην μικροηλεκτρονκή το έχει η Ελλάδα απο την αρχαιότητα σε Χίο και Κιλκίς. Το … [Read More...]

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ “ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ” ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΧΙΟΣ : Αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου, κ. Ν. Μηταράκη σχετικά με την αναγνώριση της «προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου» σε υπαλλήλους που έχουν μεταταγεί … [Read More...]