Ρεκόρ! 150 άτομα έτρεξαν στο Γαβαθά – Αποτελέσματα

ΛΕΣΒΟΣ:

Οι χρόνοι είναι για να καταγράφονται, τα ρεκόρ για να καταρριπτονται, οι ανθρωποι για να συναντιουνται και οι στιγμές για να τις θυμόμαστε. Στις 12 Αυγούστου στον Ηρώον Αντισσας μια τέτοια στιγμή γεννήθηκε! Επισφραγιστηκε η αρχή μιας υπέροχης εμπειρίας βασιζόμενη στην ποιότητα, στην συλλογικοτητα, στο ευγενές αθλητικό πνεύμα με κύριο μέλημα μας να συμπεριληφθεί με σεβασμό και αξιοπρεπεια στην δρομικη δράση του νησιου μας, ο αγώνας Δρόμου Γαβαθωνιος. 
Οι συμμετοχές άγγιξαν τους 150! Στα 13 χρόνια ζωής του Γαβαθωνιου ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκε αυτός ο αριθμός.

Στην κατηγορία ανδρών στο βάθρο συναντήθηκαν οι:
Στην 1η θέση ΟΡΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ με τον αριθμό 3.
Στην 2η θέση ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με τον αριθμό 22.
Στην 3η θέση ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΦΩΤΗΣ με τον αριθμό 36.
Στην κατηγορία γυναικών η νικητηρια κατάταξη σημειώθηκε ως εξης:
Στην 1η θέση ΣΑΜΙΟΥ ΡΕΝΑ με τον αριθμό 47.
Στην 2η θέση ΣΑΣΣΑΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ με τον αριθμό 55.
Στην 3η θέση ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΝΝΑ με τον αριθμό 139.
 Στην κατηγορία των παιδιών :
Την 1η θέση κατέκτησε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ με τον αριθμό 85.
Την 2η θέση ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ με τον αριθμό 106.
Και τέλος την 3η θέση ΓΑΛΗΤΟΣ ΗΛΙΑΣ με τον αριθμό 83.
Ο Σύλλογος των Αντισσαιων της Αθηνας “Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος” συγχαίρει θερμά τους νικητές και όλους τους συμμετέχοντες με την προσδοκία να τους υποδεχτεί και του χρόνου.
Στο επίπεδο διοργάνωσης και στο άρτιο αποτέλεσμα του Γαβαθωνιου συνέβαλλε σημαντικά ο Δήμος Δυτικής Λεσβου, η αξιόλογη συμμετοχή των LESVOS RUNNERS, η παρουσία της Ελληνικης Ομάδας Διάσωσης Λέσβου, Ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού, Αστυνόμευση από το Τμήμα Άντισσας και στις επάλξεις ηταν και το Κέντρο Υγείας Άντισσας. Η συνεισφορά των άνω φορέων μαζί με το παντρεμα αθλητών-  δρομέων και παρουσίας κοινού,  κατάφεραν να προσδώσουν άλλη πνοή και κύρος, στην Δρομικη μας δράση, πρωτόγνωρη για τα έως τώρα δεδομένα και προγνωστικά! 
Το στοίχημα μας να ακουστεί ο Γαβαθωνιος και σε πιο μακρινή εμβέλεια επετεύχθη και γέννησε την επιθυμία και προσδοκία να εξελιχθεί να αναβαθμιστεί και να ανανεώσει το ραντεβού του για τον Αύγουστο της επόμενης χρονιάς. 
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Εις ανώτερα.
Με εκτίμηση 
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισσαιων της Αθηνας “Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος”
Η Πρόεδρος 
Παπαδουλη Μαρία

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]