Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Δανιήλ Σπάρταλης

ΚΩΣ: Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ένας από τους πιο γνωστούς Ροδίτες, ο Δανιήλ Σπάρταλης.
Συγγραφέας και ποιητής βραβευμένος, μέλος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου, ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για αυτό και η είδηση του χαμού του βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Τετάρτη 30 Αυγ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού πόλεως Ρόδου στις 11 π.μ. η δε ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίων Σεργίου και Βάκχου Φιλερήμου.
Λόγω της εγνωσμένης δια βίου αγάπης του εκλιπόντος προς τα Γράμματα, παράκλησις της οικογενείας του, αντί στεφάνων να κατατεθούν προσφορές στα διάφορα Ιδρύματα Υποτροφιών της Δωδεκανήσου.
Η δημοσίευση γίνεται στην ηλεκτρονική έκδοση της ΡΟΔΙΑΚΗΣ κατόπιν σχετικού αιτήματος της οικογένειας προκειμένου να ενημερωθεί ευρύτερα η τοπική κοινωνία. Η οικογένεια της Ροδιακής, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Δανιήλ Σπάρταλη.

Latest..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΧΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π. Ε. Συλλόγου Νεοχωρίου Χίου «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» συγκαλεί τακτική απολογιστική και εκλογική  Γενική Συνέλευση  την Κυριακή 10/3/2024 στις … [Read More...]

Πίσω στα μπλόκα οι αγρότες – Στις γενικές συνελεύσεις οι αποφάσεις για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]