Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών η κόρη του πρώην υφυπουργού Αντώνη Γεωργιάδη

ΚΩΣ:

Στο πένθος βυθίζεται το νησί της Ρόδου, καθώς χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών η συμπολίτισσά μας Άννα Γεωργιάδη,  κόρη του πρώην Ευρωβουλευτή και Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Αντώνη Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έδινε τα τελευταία χρόνια τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο.
Σε συλλυπητήρια επιστολή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Παππάς αναφέρει τα εξής:
Η πολιτική οικογένεια και η τοπική κοινωνία της Ρόδου, θρηνεί σήμερα για την απώλεια της θυγατέρας του πρώην Ευρωβουλευτή και Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας Αντώνη Γεωργιάδη, η οποία «φεύγει» από κοντά μας, σε τόσο νεαρή και δημιουργική ηλικία.Εκφράζω από καρδιάς, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στον Σιδερίτη φίλο Αντώνη, που υποχρεούται να αντέξει, αυτό που δεν μπορεί κανένας γονιός. Συμμερίζομαι απόλυτα τον πόνο του και συμπαραστέκομαι στο πένθος του.Ας είναι αιώνια η Μνήμη της…
Εκ μέρους της Ροδιακής εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. 

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΠΑΠΠΑΣ
Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Συλλυπητήριος Επιστολή

Η πολιτική οικογένεια και η τοπική κοινωνία της Ρόδου,  θρηνεί σήμερα για την απώλεια της θυγατέρας του πρώην Ευρωβουλευτή και Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας Αντώνη Γεωργιάδη, η οποία έφυγε από κοντά μας, σε τόσο νεαρή και δημιουργική ηλικία.
Εκφράζω από καρδιάς, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στον Σιδερίτη φίλο Αντώνη, που υποχρεούται να αντέξει, αυτό που δεν μπορεί κανένας γονιός. Συμμερίζομαι απόλυτα τον πόνο του και συμπαραστέκομαι στο πένθος του.
Ας είναι αιώνια η Μνήμη της…

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κ. Παππάς
Υφυπουργός Ναυτιλίας
& Νησιωτικής Πολιτικής
  Βουλευτής Δωδ/σου Ν.Δ.
 

Latest..

Το Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού γιορτάζει με περηφάνια τα 75 χρόνια

ΛΕΣΒΟΣ: Το Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού γιορτάζει με περηφάνια τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του, σηματοδοτώντας μία ολόκληρη ιστορία αφιερωμένη στην … [Read More...]