Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή ο συμπατριώτης μας Γιώργος Παρισίδης σε ηλικία 62 ετών | Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Νικητιάδη

ΚΩΣ:

Είχε διατελέσει κοινοτάρχης Λίνδου για δύο χρόνια

‘Εφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο συμπατριώτης μας  Γιώργος Παρισίδης σε ηλικία μόλις 62 χρόνων.
Ο Γιώργος Παρισίδης, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.
Ήταν επιχειρηματίας στη Λίνδο απ΄ όπου ήταν και η καταγωγή του. Είχε διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Λίνδου επί δύο χρόνια, επί δημαρχίας του κ. Στάθη Κουσουρνά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Γιώργος Νικητιάδης:Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιώργου Παρισίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και τ.υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη για το θάνατο του Γιώργου Παρισίδη.
«Αισθάνομαι βαθιά συντετριμμένος για τον απίστευτα άδικο και τόσο πρόωρο θάνατο του φίλου, συναγωνιστή και συγγενή εξ αγχιστείας Γιώργου Παρισίδη.
Ο Γιώργος υπήρξε πάντα μπροστάρης στους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης, ενεργό στέλεχος της αυτοδιοίκησης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και εξαίρετος οικογενειάρχης.
Θα λείψει από τη Λίνδο που υπηρέτησε με αυταπάρνηση, θα λείψει από τη Ρόδο, θα λείψει από όλους μας. Αιωνία του η μνήμη. Εκφράζω τα ειλικρινή  μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]