Ρόδος: «Έφυγε» ο παιδίατρος με καταγωγή την Κάρπαθο Νίκος Παυλίδης | Συλλυπητήριο μήνυμα Μάνου Κόνσολα

ΚΩΣ:

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε χτες από τη ζωή ο γνωστός παιδίατρος και επί σειρά ετών προϊστάμενος στην υγειονομική υπηρεσία του ΙΚΑ της Ρόδου, Νικόλαος Παυλίδης.
Ο ίδιος, με καταγωγή από την Κάρπαθο, είχε υπηρετήσει το λειτούργημα του ιατρού επί σειρά ετών στο νησί της Ρόδου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία.
Ο Νικόλαος Παυλίδης έφυγε από τη ζωή ύστερα από επιπλοκές που αντιμετώπισε με την υγεία του το τελευταίο διάστημα.
H εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιαλυσό.
Για το γεγονός, η κόρη του Σοφία, ανέφερε πριν από λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Η ευχή σου θα είναι πάντα δίπλα μας και εσύ μες την καρδιά μας….Καλό ταξίδι σου μπαμπά μου…
www.rodiaki.gr

«Ο Νίκος Παυλίδης ήταν ο Γιατρός.
Όσοι τον γνώρισαν, όμως, ήξεραν ότι, πέρα από γιατρός, ήταν και Άνθρωπος, με κεφαλαία γράμματα.
Πρωτοπόρος ως παιδίατρος, ευσυνείδητος, εξαιρετικός επιστήμονας που φρόντιζε να διευρύνει πάντα τους ορίζοντες και τις γνώσεις του.
Σήμερα, θα τον αποχαιρετήσει όχι μόνο η Ρόδος αλλά και η Κάρπαθος, όπως και όσοι έτυχε να τον συναντήσουν, να τον γνωρίσουν σε αυτή τη ζωή που λάμπρυνε ο ίδιος με φως, ήθος και ανθρωπιά.
Στα παιδιά του και στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]