Ρόδος: Σε ετοιμότητα τέθηκε η Πυροσβεστική στο αεροδρόμιο μετά από έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους

ΚΩΣ: Σε ετοιμότητα τέθηκε λίγο μετά τις 12:30 σήμερα τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αερολιμένα Διαγόρας Ρόδου, έπειτα από προσγείωση που πραγματοποίησε αεροσκάφος της εταιρίας jet2.com καθώς έγινε αναφορά ότι δεν λειτούργησαν σωστά τα flaps, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να τροχοδρομήσει με μεγάλη ταχύτητα και να υπερθερμανθούν τα φρένα.
Για λόγους ασφαλείας κυρίως, αμέσως μόλις ο κυβερνήτης του σκάφους ακινητοποίησε το όχημα, δίπλα στο αεροσκάφος βρέθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα ακολουθώντας έτσι τους κανόνες που προβλέπονται χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
Όπως αναφέρουν αναγνώστες μας, το αεροσκάφος εκτελούσε τη πτήση Nottingham – Ρόδος και όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια για να ξεκινήσουν έτσι τις διακοπές τους στο νησί μας.

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]