Ρόδος: Νέα προσπάθεια μεταναστών να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής – Τους απέτρεψε η αστυνομία

ΚΩΣ: Νέα προσπάθεια να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής προκειμένου να αναχωρήσουν από τη Ρόδο με προορισμό τον Πειραιά, έκαναν σήμερα (5/11) το πρωί, εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στα πάρκα και τα πεζοδρόμια της πόλης της Ρόδου και στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.
Στο λιμάνι ήταν δεμένα δύο πλοία της εταιρείας Blue Star Ferries. Ωστόσο οι συγκεντρωθέντες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα πλοία, καθώς ο χώρος είχε αποκλειστεί εγκαίρως. Στο λιμάνι βρέθηκαν ισχυρή δύναμη του λιμεναρχείου Ρόδου και της αστυνομίας.
Οι μετανάστες, όταν είδαν ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα πλοία, αποχώρησαν από το λιμάνι με τα πόδια με προορισμό και πάλι τα πάρκα και τα πεζοδρόμια του κέντρου της Ρόδου.
Πηγή ΕΡΤ
Μαριέττα Γαβριλιώτη
φωτογραφί verena gr

Latest..

Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και αξιοποίησή τους για τουριστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΛΕΣΒΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Λήμνου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα ‘’Ανάδειξη των γεωλογικών μνημείων της Λήμνου και … [Read More...]

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

ΧΙΟΣ : Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια τοποθέτησης του εορταστικού διακόσμου, θα απαιτηθεί η διακοπή της κυκλοφορίας την Πέμπτη 30/11/2023 και Παρασκευή 01/12/2023 κατά … [Read More...]