Ρόδος: Στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστής που δέχτηκε κλωτσιά στο κεφάλι σε επεισόδια

ΚΩΣ:

Η συμπλοκή μεταξύ των παικτών άρχισε λίγο πριν λήξει ο αγώνας του τοπικού πρωταθλήματος
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Ρόδο, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας παίκτης που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Οι συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών, εντός του αγωνιστικού χώρου, άρχισαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Ηρακλή Λάρδου και του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στο βίντεο φαίνεται ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων που κλότσησε στο κεφάλι παίκτη του Ποσειδώνα, ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος. Ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη, αναφέρει η «Δημοκρατική».

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών».
«Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη», προσθέτει η ανακοίνωση.
Ειδήσεις σήμερα:

Latest..