Ο Ροταριανός Όμιλος Κω τίμησε την ΕΟΔ – Κω στο Roots στη Ζιά | Δωρεά προτζέκτορα για τα εκπαιδευτικά της σεμινάρια

ΚΩΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

Την καλοκαιρινή βραδιά της Παρασκευής 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κω στον υπέροχο χώρο του κ Χατζησάββα,  ROOTS, στην Ζιά.
Η συνεστίαση ήταν αφιερωμένη στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης -Παράρτημα Κω, μέλη της οποίας μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω , κ Τρουμούλης αφού ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο Κω για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στο έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω και για την εθελοντική προσφορά τους στις πυρκαγιές, στην ανεύρεση εξαφανισμένων ατόμων αλλά και για την προσπάθειά τους να ενημερώσουν και να επιμορφώσουν το κοινό πραγματοποιώντας εκπαιδευτικές ημερίδες και σεμινάρια για τις τεχνικές των Πρώτων Βοηθειών.
Ο Ροταριανός Όμιλος Κω τιμώντας πάντα τους ανθρώπους της προσφοράς, προχώρησε στην δωρεά ενός προτζέκτορα, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω με σκοπό να διευκολυνθεί το έργο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
Την πανηγυρική συνεστίαση τίμησαν φίλοι του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος                                                      Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Βασίλης Χατζηχριστοφής                                          Αμαλία Ανδρουλάκη

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]