ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΔΕΥΑΝΧ – Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;

ΧΙΟΣ :
40 ευρώ παίρνει το κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της υπερχρεωμένης ΔΕΥΑΝΧ ως αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΝΧ. Μένει να φανεί αν η νέα διοίκηση υπό την προεδρία Μανωλάκη και αντιπροεδρία Αυγουστίδη, αμφότεροι προέρχονται από τη Δημοτική Αρχή Μαλαφή, προχωρήσουν τις διαδικασίες όχι απλά για να μειωθεί η αποζημίωση αλλά για να καταργηθεί!

Ειδικά για τους αιρετούς οι περισσότεροι σε κάθε προεκλογική περίοδο βροντοφωνάζουν ότι η ενασχόλησή τους με κοινά γίνεται από την αγάπη τους για τον τόπο! Έτσι, είναι ώρα να το αποδείξουν και να καταργήσουν την αποζημίωση των συνεδριάσεων και επίσης να μειώσουν τις αντιμισθίες του προέδρου και του αντιπροέδρου κατά 70%, με δεδομένο ότι η εταιρεία είναι υπερχρεωμένη.

Οι πολίτες δεν αντέχουν να επωμίζονται το κόστος μέσω του «χαρατσιού» της ετοιμότητας δικτύου που έχει  περάσει στους λογαριασμούς και αυτό το χαράτσι πρέπει να σταματήσει.

Φυσικά τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι πολίτες που ψηφίζουν αιρετούς όχι με βάση το πρόγραμμα και τις πολιτικές τους, αλλά με βάση τη γνωριμία και τη φιλία!

Αναλυτικά το έγγραφο με τις αποζημιώσεις των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝΧ της προηγούμενης δημοτικής αρχής ΕΔΩ

Latest..

Καμπανιακός – Αιολικός 1-0

ΛΕΣΒΟΣ: Σκόρερ: 52′ ΚαθάριοςΗττήθηκε ο Αιολικός , μια ήττα που μπορεί να τοι στοιχήσει ακριβά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη σημαντική νίκη … [Read More...]