Σάββατο 13 Ιουλίου 200 άτομα σε νυχτερινό τρέξιμο στη Μυτιλήνη! – Αναλυτικές οδηγίες

ΛΕΣΒΟΣ:

Το προσεχές Σάββατο 13 Ιουλίου στις 9.00 το βράδυ θα γίνει ο 2ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Μυτιλήνης με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners, τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού Μυτιλήνης και τον Δήμο Μυτιλήνης. Θα γίνουν 2 αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό στα Τσαμάκια και σε διαδρομή στον ιστό της πόλης. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 200 αθλητές και αθλήτριες από το νησί μας και εκτός, διαφόρων εθνικοτήτων. Επίσης θα γίνει παιδικός αγώνας ενός χιλιομέτρου μέσα στον πεζόδρομο στα Τσαμάκια.Για την ελάχιστη όχληση της κυκλοφορίας της πόλης, το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι σε πεζόδρομους (Τσαμάκια, Κάστρο, αγορά Ερμού) ή σε πεζοδρόμιο (περιμετρικά του λιμανιού). Σε μεμονωμένα σημεία της διαδρομής θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης και συγκεκριμένα (α) στον παραλιακό της Επάνω Σκάλας μόνο στο ένα ρεύμα (ρεύμα εισόδου από ΔΕΗ) από το ύψος του καφέ ‘ΜΙΚΡΟ’ έως την ταβέρνα ‘ΔΗΜΟΣ’, (β) περιμετρικά του πάρκου Επάνω Σκάλας δίπλα στο ΙΚΑ και (γ) από την έξοδο του λιμανιού απέναντι στο παλιό αρχαιολογικό μουσείο προς τα Τσαμάκια. Επίσης διευθέτηση κυκλοφορίας (προσωρινή διακοπή όταν διέρχονται δρομείς) θα γίνεται σε διάφορα σημεία της διαδρομής από τα Τμήματα Τροχαίας και Λιμενικής Τροχαίας και από εθελοντές. Λεπτομερής περιγραφή των μέτρων εκτροπής κυκλοφορίας και των εναλλακτικών διαδρομών θα δοθεί σε ανακοίνωση του Γραφείου τύπου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου.
Θεωρώντας ότι η εκδήλωση αποτελεί γιορτή για τη πόλη μας, σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε και να την υποστηρίξετε ενεργά (α) μειώνοντας κατά το δυνατόν τις μετακινήσεις σας με αυτοκίνητο την ώρα του αγώνα (9.00-10.30), (β) σεβόμενοι ως πεζοί την σήμανση με κορδέλα, κώνους και κάγκελα, που ορίζει την διαδρομή που θα τρέχουν οι αθλητές, κυρίως επί του νέου πεζοδρομίου (προς τη πλευρά της θάλασσας) περιμετρικά του λιμανιού και (γ) σεβόμενοι τις υποδείξεις των εθελοντών που θα βρίσκονται σε όλη την διαδρομή του αγώνα.
Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη αμοιβή και εμψύχωση για έναν ερασιτέχνη αθλητή είναι ένα απλό χειροκρότημα!
Ευχαριστούμε θερμά!
Το ΔΣ των Lesvos Runners

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]