Σχολιο της ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ Για δηλώσεις Υπ. Υγείας για την λειτουργία του Νοσοκομείου χωρίς παθολόγο «Πάει πολύ να ζητάει και τα ρέστα»

ΚΩΣ:

Σχολιο της ΚΟΒ Κω του ΚΚΕ
Για τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για την λειτουργία του Νοσοκομείου χωρίς παθολόγο
Το τελείως αδιανόητο και προκλητικό είναι η εγκατάλειψη του δημοσίου συστήματος υγείας .
Η μετατροπή του σε προθάλαμο πελατείας της ιδιωτικών μεγαλοκλινικών που κερδίζουν με τον ανθρώπινο πόνο, η ιδιωτικοποίηση όλων των δομών υγείας σε εφαρμογή της ανθυγιεινής πολιτικής της ΕΕ που υπηρετούν και εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις.
Πάει πολύ ο Υπουργός της Ν. Δ να ζητάει και τα ρέστα γιατί  κανείς γιατρός δεν βάζει το κεφάλι του στο ντορβά σε ένα νοσοκομείο που κρέμεται από  μια κλωστή και τα βγάζει πέρα χάρις στην προσπάθεια όσων έχουν απομείνει σε αυτό,ιδιαιτερα το καλοκαίρι με 100χιλιαδες ανθρώπων να ζουν πάνω  σε αυτο.
Η λύση βρίσκεται στην γενναία χρηματοδότηση του Δημόσιου συστήματος Υγείας ,την στελέχωση με μόνιμες προσλήψεις όλου του ιατρικού-νοσηλευτικού-εργατοτεχνικού προσωπικού με ικανοποιητικούς μισθούς  σε Νοσοκομείο ,Κέντρο Υγείας και ΕΚΑΒ, την ενίσχυση με σύγχρονο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό,την απαγόρευση της επιχειρηματικότητας στον χώρο.
Αυτή την λύση θα επιβάλλει αργά ή γρήγορα  ο λαός με τους αγώνες του και το  ΚΚΕ στο πλευρό του.

Latest..

H Μυτιλήνη αποκτά ηλεκτρικά ποδήλατα

ΛΕΣΒΟΣ: Υπεγράφη σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα η σύμβαση για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος μίσθωσης ηλεκτρικών ποδηλάτων στο … [Read More...]