ΣΕΠΕ Ικαρίας & Φούρνων: “Το μήνυμα εστάλη – Κατηγοριοποίηση και ιδιωτικά σχολεία δεν χωράνε στην Ικαρία”

ΙΚΑΡΙΑ: Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το πρωί η προγραμματισμένη συγκέντρωση από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας & Φούρνων  για την επικείμενη αξιολόγηση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου.
Δίπλα τους στάθηκαν φορείς,  κάτοικοι, γονείς, εκπαιδευτικοί της Ικαρίας, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, η  Ένωση Γονέων Ικαρίας, η ΕΛΜΕ Ικαρίας, ο Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας η Δημοτική Αρχή και ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και εκπρόσωπος των Εκπαιδευτικών Σάμου.
Δείτε εδώ πλήρες ρεπορτάζ και βίντεο Βίντεο: Δεν πραγματοποιήθηκε η διαδικασία αξιολόγησης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η αξιολογήτρια είδε την συγκέντρωση περνώντας με ΙΧ και δήλωσε στη διεύθυνση του σχολείου ότι αποχωρεί για να μην διαταράξει τη συγκέντρωση και διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Οπότε δεν πραγματοποιήθηκε η επίσκεψή της, τουλάχιστον για την ώρα, στο σχολείο.
Η ανακοίνωση της ΣΕΠΕ μετά τις εξελίξεις:

Σχετικά Άρθρα

Latest..

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]