ΣΙΕΠ: Γενική Συνέλευση και Εκλογές το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στην Αθήνα

ΙΚΑΡΙΑ: Αγαπητά μέλη και φίλοι/ες του ΣΙΕΠ,

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτό το Σάββατο, 13 Γενάρη, 5μμ, θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας. Θα κόψουμε, επίσης, την πίτα μας για τη νέα χρονιά και θα έχουμε λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα!
Λόγω πένθους στην Ικαρία, για τον απροσδόκητο θάνατο του Ι. Κεφάλα, δεν θα κάνουμε το καθιερωμένο μας γλέντι, αλλά θα πιούμε ένα κρασί στο «πόδι», απλά για να ευχηθούμε να είναι το 2024 μια καλλίτερη χρονιά με Υγεία, Χαρά, Ειρήνη και Πρόοδο για το νησί μας!
Η συνάντησή μας, όπως έχει ανακοινωθεί, θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου «Ο ΠΑΠΑΣ», Μαιζώνος 66, (σταθμός μετρό Μεταξουργείο ή Σταθμός Λαρίσης).
Όσοι/ες επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ είναι καλό να στείλουν ένα μνμ/μέιλ έγκαιρα, ώστε να συμπεριληφθεί το όνομά τους στο τυπωμένο ψηφοδέλτιο. Όσοι/ες δεν προλάβουν μπορούν να το δηλώσουν και κατά τη διάρκεια της ΓΣ.
Όσοι/ες νέοι/ες επιστήμονες/σες θέλουν να γίνουν μέλη του Συλλόγου, τους περιμένουμε με χαρά. Ήδη έχουμε αρκετές νέες εγγραφές.
Καλή μας Αντάμωση,
Το ΔΣ του ΣΙΕΠ

Latest..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ

ΧΙΟΣ : Σοβαρές καταγγελίες για προβλήματα διαφάνειας στον Δήμο Χίου έχουν ανακύψει πρόσφατα, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Γιώργος Κλιαμενάκης, με άρθρο … [Read More...]

Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00,«Η άγνωστη γεωπολιτική της Ελληνικής Επανάστασης», στο “Μαρούλα” .

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]