ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ: ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

ΧΙΟΣ :
Το απόγευμα του Σαββάτου 30ης Μαρτίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Εγκρεμού, θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική θρησκευτική εκδήλωση που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος πιστών και επισκεπτών. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος θα χοροστατήσει στον Αρχιερατικό Εσπερινό, μια τελετή που εκφράζει την πνευματική ενότητα και την πίστη της κοινότητας.

Ακολουθώντας τον Εσπερινό, θα πραγματοποιηθεί μια εξαιρετικά σημαντική εκδήλωση στην Ενοριακή Αίθουσα του Ναού. Αυτή η εκδήλωση, διοργανωμένη από την Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, είναι αφιερωμένη στην Εξωτερική Ιεραποστολή και, ειδικότερα, στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Δυτικής Τανζανίας, πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Επισκοπή Μπουκόμπας.

Η Εξωτερική Ιεραποστολή αποτελεί έναν κρίσιμο τομέα δράσης για την Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς στοχεύει στην πνευματική υποστήριξη και ενίσχυση των Ορθοδόξων κοινοτήτων πέρα από τα συνήθη γεωγραφικά και πολιτιστικά όρια.

Latest..

Ανοιχτοί Ορίζοντες: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

ΚΩΣ: Ανακοίνωση  της Παράταξης  «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο»  «Ή  θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας  διάλεξε η … [Read More...]