SKINOS RACE AND RIDE 2024

ΧΙΟΣ :
Ο Skinos Cycling Team διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα την Κυριακή απο την Κεντρική Πλατεία της πόλης. Το κόστος συμμετόχης είναι 10€ (πληρωμή στην εκκίνηση) για το RACE, ενώ στα Rides (Electric & Rooky) θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Εγγραφή δήλωσης συμμετοχής στο https://surveyheart.com/form/667c2decc6a77f4279d0ec71 μέχρι την 11 Ιουλ 24.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:
Α: 16-38
Β: 39-50
Γ: 51+
Ε: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
R: ROOKY
3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14 Ιουλίου 2024
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: 7:00 – 08:00 – Παραλαβή Αγωνιστικών αριθμών
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: 08:10 π.μ. – Στον χώρο της εκκίνησης με την αθλητικής τους ενδυμασία και τα νούμερά τους φορεμένα.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 8:30 π.μ. για όλες τις κατηγορίες μαζί.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ:
a. Cycling Race – 53km
β. Electric Ride – 35km
γ. Rooky Ride – 27 km
4. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Κεντρική Πλατεία Χίου.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Οδός Ψυχάρη (μετά το μοναστήρι στο Μερσινίδι).
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: 12:00 στον όρμο του ΛΩ
5. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ο αγώνας διεξάγεται με τον κανονισμό αγώνων της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. για την Ποδηλασία Δρόμου.
6. ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ: Όλοι οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να κινούνται στο δρόμο σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Η παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής στο οδόστρωμα, τιμωρείται άμεσα με ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα.
7. ΌΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ: 3,5 ώρες
8. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Η χρήση προστατευτικού ποδηλατικού κράνους, είναι υποχρεωτική ακόμη και στις ελεύθερες δοκιμές ή προπονήσεις. Απαγορεύεται ρητά, οποιοσδήποτε πρόσθετος εξοπλισμός ακατάλληλος για την ποδηλασία δρόμου και τις συνθήκες του αγώνα, όπως αερόμπαρες, φτερά, κάμερες καταγραφής όπως και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την εξέλιξη του αγώνα. Ειδικά πλαστικά φτερά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε περίπτωση βροχής και εφόσον περάσουν τεχνικό έλεγχο.
9. ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ– ΥΔΡΟΔΟΣΙΑ/ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Θα υπάρχουν τρία (3) σημεία υδροδοσίας τα οποία θα ανακοινωθούν από τον διοργανωτή. ΔΕΝ επιτρέπεται η συνοδεία με οχήματα – μηχανάκια που εξυπηρετούν μεμονωμένους αθλητές!
10. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ:
Θα γίνουν στις κατηγορίες της Παραγράφου #2
Συγκεκριμένα οι πρώτοι ανά υποκατηγορία θα λάβουν:
• 1ος: Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα
• 2ος: Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα
• 3ος: Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα
• 4ος, 5ος, 6ος – Δίπλωμα
ΟΛΟΙ οι αθλητές θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.
11. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΟΚΑΝ.
12. ΠΟΙΝΕΣ:
Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.
13. ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Θα ανακοινωθεί
14. ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ή ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ:
Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”
Τηλέφωνο: 2271350100
15. ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
I. Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.
II. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.
III. H απόρριψη ή η μη προσέλευση αθλητή σε έλεγχο της Αγωνοδίκου Επιτροπής λόγω σοβαρών ελλείψεων ή και παρατυπιών, αυτόματα λογίζεται ως ποινή αποκλεισμού όπως αν είχε λάβει μέρος στον αγώνα.
IV. Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ότι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.
V. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.
16. ΔΙΑΜΟΝΗ – ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ:
Στους αθλητές που θα ταξιδέψουν εκτός νησιού θα υπάρχει έκπτωση στα ακτοπλοικά τους εισητήρια και κατόπιν συννενόησης ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ (για συγκεκριμένο αριθμό αθλητών) το Σάββατο 13 Ιουλίου και την Κυριακή 14 Ιουλίου (αν αυτοί το επιθυμούν)

Latest..

Οι γιατροί της Κω προσβεβλημένοι από την στάση των τοπικών αρχών που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη με το υπ. υγείας | «Κατεβάζουν ρολά» την Τετάρτη

ΚΩΣ: Αναμένεται να «κατεβάσουν ρολά» οι Ιατροί της Κω την Τετάρτη 24 Ιουλίου . «Άδικη η στάση της περιφέρειας , της Ένωσης … [Read More...]