&.Σκοράρει&. ο Στρατής Τζιμής στο Γήπεδο «Π. Σαλταμάρας»

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, σήμερα 9-3-2023, συνυπέγραψε με την Εργοληπτική Επιχείρηση «Μ&Ι Μιχαλακέλλης – Ε. Τσόκος», τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 8Χ8 Π. ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ». Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με το ποσό των 69.862€ με ΦΠΑ (Π/Υ μελέτης: 84.958€).Άλλο ένα πάγιο αίτημα της αθλητικής κοινότητας της Μυτιλήνης θα υλοποιηθεί, εντός έξι (6) μηνών.
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι αρκετές, σύμφωνα με τη μελέτη και τις οδηγίες της Τεχνικής Υπηρεσίας, με βασικότερη την αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου συνθετικού τάπητα και, στη συνέχεια, την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε όλη την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου και περιμετρικά αυτού, συνολικού εμβαδού 3.100 μ2.
Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, επεσήμανε ότι «το Δημοτικό Γήπεδο «Π. Σαλταμάρας», απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, φιλοξενεί καθ’ όλη την ημέρα πολλές ομάδες και αθλητές για προπόνηση και αγώνες. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να το ανακατασκευάσουμε και να το παραδώσουμε στη νεολαία, που επιδίδεται στον αθλητισμό. Μάλιστα, για να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες των αθλητικών και κυρίως των ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίες εκγυμνάζονται σε αυτό το γήπεδο, μετά από πρόταση του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας, Παναγιώτη Πιττού, προτείνουμε τα ακόλουθα: Κατά τη διάρκεια των εργασιών στο γήπεδο «Π. Σαλταμάρα» να χρησιμοποιείται 1) το επανακασκευασθέν γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, στο οποίο προτιθέμεθα να εγκαταστήσουμε, στο αμέσως επόμενο διάστημα, και φωτισμό, για να λειτουργεί ακόμη περισσότερες ώρες, 2) το γήπεδο Μόριας, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής των κερκίδων, 3) οι ομάδες και οι αθλητές έχουν, ακόμη, τη δυνατότητα να προπονούνται και στο γήπεδο «Γ. Σκούφος», απέναντι από το ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, όπου ολοκληρώνονται οι υλοποιούμενες εργασίες κατασκευής του δικτύου αποστράγγισης ομβρίων και τοποθέτησης του κατάλληλου φυσικού χλοοτάπητα. Από την εικόνα αυτή καταφαίνεται ότι η Δημοτική μας Αρχή πιστή στην προγραμματική της δέσμευση υλοποιεί πληθώρα έργων, που αφορούν στην Παιδεία και τον Αθλητισμό».

Latest..

ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014–2020

ΧΙΟΣ : Στο Βόρειο Αιγαίο των μυρίων προβλημάτων, του έντονου δημογραφικού προβλήματος, των λιγοστών ευκαιριών, της ανεργίας που ολοένα και ανεβαίνει, αποτελεί αδήριτη ανάγκη η … [Read More...]

Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού 2021- Μόνιμος Πληθυσμός Καλύμνου 17.752 (Άνδρες 8.748-Γυναίκες 9.004)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής μόνιμου πληθυσμού-κατοικιών 2021 και δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 από την … [Read More...]