&.Σκοτώθηκε σε τροχαίο&. – Μέχρι πότε θα διαβάζουμε αυτή την είδηση; Εκδήλωση σε Μυτιλήνη και Καλλονή

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) στο πλαίσιο των δράσεών της, αποσκοπώντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με ένα πάντα επίκαιρο ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία, διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο «Τροχαία ατυχήματα… Αγαπώ τη ζωή, οδηγώ με προσοχή», με ομιλητές, τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη και την Αστυνόμο Β΄ Χρύσα Βακάλη του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία μικρού μήκους “ΣυνεχίΖω” σε παραγωγή του Άρη Μαρκάκη – Junior Academy Χερρονάσιος Σχολή “Ανδρέας Γιαννόπουλος” η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους, να γίνει η φωνή ώστε να αποφευχθούν τα τροχαία ατυχήματα, και να ενισχύσει την αποδοχή της διαφορετικότητας, σαν τρόπο ζωής.
Προκειμένου περισσότεροι πολίτες, που το επιθυμούν, να έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής.
Η εκδήλωση είναι κατάλληλη και για παιδιά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]