Σοκ για τους γονείς – Παπάς βούτηξε όλο το κεφάλι του μωρού στην κολυμπήθρα

ΛΕΣΒΟΣ:

Ιερέας φέρεται να μην κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει γονείς και βούτηξε το κεφάλι μωρού στην κολυμπήθρα κατά τη διάρκεια της βάπτισής του αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στη Μητρόπολη Κηφισιάς.Εχουμε δει όλοι πολλά βίντεο στο internet στα οποία μωρά δεινοπαθούν στα χέρια ιερέων κατά τη διάρκεια του μυστηρίου της βάπτισης.
Συνήθως γελάμε αλλά η κατάσταση κάθε άλλο παρά αστεία είναι. Η απότομη βύθιση ενός μωρού στο νερό με πίεση μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες και σίγουρα τρομάζει το μωρό το οποίο κάθε άλλο παρά προετοιμασμένο είναι να δεχθεί ένα τέτοιο σοκ.
Εχοντας αυτό κατά νου, γονείς που βάπτισαν την κόρη τους πριν από λίγες ημέρες σε ιερό ναό της Κηφισιάς ζήτησαν (πριν από το μυστήριο)  από τον ιερέα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο συγκεκριμένο κομμάτι καθώς δεν ήθελαν να ταραχθεί σε καμία περίπτωση το μικρότερο από ενός έτους μωρό τους.
Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όμως, όπως καταγγέλει η μητέρα του παιδιού, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ο ιερέας βούτηξε το παιδί με ανοιχτό το στόμα και ανοιχτά τα μάτια στο νερό πιέζοντας το κεφάλι του γεγονός που προκάλεσε την οργή των γονέων.
Φώναζα όχι το κεφάλι της μέσα, όχι το κεφάλι της μέσα αλλά δεν εισακούστηκα σε καμία περίπτωση. Φοβήθηκα πολύ επειδή το παιδί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ενιωσα τρομαγμένη αλλά ταυτόχρονα και παραπλανημένη καθώς είχαμε συννενοηθεί σχετικά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω” είπε η μητέρα στο NEWS 24/7.
Επίσημη καταγγελία
Η οικογένεια θέλησε να μην αφήσει το περιστατικό να περάσει έτσι. Εθεσε λοιπόν όσα έγιναν στα υπόψη της Μητρόπολης Κηφισιάς και παρέδωσε όλα τα σχετικά τεκμήρια (φωτογραφίες) ηλεκτρονικά.Οι ιθύνοντες υποσχέθηκαν ότι θα ψάξουν σε βάθος την υπόθεση και θα προβούν στις κατάλληλες ενέργειες.
Ο ιερέας από την πλευρά του αρνήθηκε ότι υπήρξε συνεννόηση πιο πριν με τους γονείς και σε μεταξύ τους συνομιλία είπε ότι “σε διαφορετική περίπτωση δεν έπρεπε να γίνει το μυστήριο”.
Το γεγονός, δυστυχώς, δεν είναι πρωτοφανέρωτο. Και στο σχετικό post που ανέβασε η μητέρα στα social media ήταν πολλοί που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους παροτρύνοντας τη μητέρα να κινηθεί ακόμη και νομικά.
Προσώρας αναμένεται η απάντηση και οι ενέργειες της Μητρόπολης Κηφισιάς.
“Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα εν έτει 2023. Είναι βάρβαρο όλο αυτό. Εννοείται ότι πάμε μπροστά και όχι πίσω” κατέληξε η καταγγέλλουσα μητέρα.
news247.gr

Latest..

Με πολύ κόσμο η εκδήλωση με τους λουκουμάδες στην πλ. Ελευθερίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Η Αδελφότης

ΚΩΣ: Με πολύ κόσμο οι Κώοι Μουσουλμάνοι γιόρτασαν  στην Πλ. Ελευθερίας, την πιο “γλυκιά” γιορτή των Μουσουλμάνων, το «Σεκέρ Μπαϊράμι», με πρωτοβουλία του Μορφωτικού  … [Read More...]

Για δημοσίευση η Προκήρυξη ΑΣΕΠ πλήρωσης 817 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. – 4 θέσεις για Νοσοκομείο Καλύμνου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]