Σοκ – Προσκύνησε στο μοναστήρι της Καλλονής και μετά πέθανε…

ΛΕΣΒΟΣ:

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalloninews.gr, την Κυριακή(25.09) στο μοναστήρι της Ιεράς Μονής Μυρσινιώτισσας στην Καλλονή, δεκάδες πιστοί πήγαν να προσευχηθούν και να παρακολουθήσουν την πανηγυρική ακολουθία καθώς γιόρταζε η Παναγία Μυρτιδιώτισσα.
Μετά το πέρας της, οι πιστοί αποχωρούσαν και μαζί τους και ο άτυχος 74χρονος με τη σύζυγο του.
Καθώς μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και ο 74χρονος ξεκίνησε για να φύγουν,
Τότε, έχασε τις αισθήσεις του, το αμάξι του κύλισε κα ευτυχώς σταμάτησε σε ένα άλλο καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγε στο γκρεμό.
Τότε αμέσως η ιατρός κ.Ελένη Μακρή που ήταν στο σημείο έσπευσε και του έκανε ΚΑΡΠΑ. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε πολύ σύντομα.
Η κ.Μακρή, δεν σταμάτησε καθόλου να κάνει ΚΑΡΠΑ στον 74χρονο έτσι ώστε να κρατήσει σε κίνηση την καρδιά του και να τον σώσει.
Όταν ήρθε το ασθενοφόρο του δόθηκαν και περαιτέρω βοήθειες ωστόσο δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τον εποαναφέρουν στη ζωή.
Ο 74χρονος υπέστη έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε σοκαριστικές εικόνες και “βαρύ” κλίμα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κ.Μακρή για τις τεράστιες προσπάθειες που δυστυχώς δεν απέδωσαν στον άτυχο 74χρονο που διέμενε στα Παπιανά.
Σήμερα στις 17:00 η κηδεία του.

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]