Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων: Παράσταση διαμαρτυρίας για τα απογευματινά -επί πληρωμή- χειρουργεία

ΧΙΟΣ :

Με αιτήματα “ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” και “ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ”, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη, 2 Απριλίου, στις 2.30 μ.μ. στην πύλη εισόδου του Νοσοκομείου με αφορμή την πρώτη επί πληρωμή απογευματινή εγχείρηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Σκυλίτσειο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.
“Η κυβέρνηση της ΝΔ με τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, βάζει ταφόπλακα στο δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.
Ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης ήρθε για άλλη μια φορά να κάνει τη βρόμικη δουλειά, νομιμοποιώντας το φακελάκι.
Γιατροί, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και όλος ο λαός της Χίου δε θα επιτρέψουμε για να βρούμε την υγειά μας, κριτήριο να είναι η τσέπη μας.
Δε θα επιστρέψουμε την νομιμοποίηση τις λίστες αναμονής- λίστες της ντροπής. Δε θα επιτρέψουμε την εμπορευματική λειτουργία του Νοσοκομείου.
Η θεσμοθέτηση των ιδιωτικών απογευματινών χειρουργείων του «χειρουργείται έγκαιρα όποιος πληρώνει» αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της σαπίλας του συστήματος που ζούμε. Οι ασθενείς δεν θα μπορούν να χειρουργηθούν το πρωί, γιατί οι χειρουργικές αίθουσες και το προσωπικό είναι λιγοστά. Όποιος, όμως, έχει λεφτά θα χειρουργηθεί το απόγευμα στις ίδιες αίθουσες και από το ίδιο προσωπικό!
Αυτό που χρειάζονται οι δημόσιες μονάδες υγείας και στο νησί μας είναι προσλήψεις μόνιμο νοσηλευτικού, ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, μόνιμου προσωπικού που θα επανδρώσει τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και θα καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου.

Προηγούμενο άρθροΑλλαγή ώρας ξημερώματα Κυριακής, 31 Μαρτίου

Latest..

Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία φωτογραφίες και ονόματα της σπείρας που εξαπατούσαν πολίτες σε Ρόδο και άλλες περιοχές της χώρας

ΚΩΣ: Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες μελών … [Read More...]

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής: Το Τροπάριο της Κασσιανής την Κυριακή 14 Απριλίου στο Αναγνωστήριο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Γέμισε σήμερα στην Καλλονή «Το καλάθι της Αγάπης» του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την στήριξη της δράσης «Σιτίζω»

ΛΕΣΒΟΣ: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλλονή η δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της … [Read More...]