ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΟΠΑΚΑ: ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

ΧΙΟΣ :
Ένα απρόσμενο και ανησυχητικό συμβάν ανακοίνωσε στο κοινό η Αγγελική Τόπακα, υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Αλκιβιάδη Στεφανή. Σύμφωνα με την δημόσια δήλωσή της, η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία έχει υποστεί τρία εμφράγματα, δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα στο σταθερό της τηλέφωνο το Σάββατο 12 Αυγούστου.
Σύμφωνα με την Τόπακα, μια γυναικεία φωνή πληροφόρησε την μητέρα της ότι η ίδια “θα πάθει μεγάλο ΚΑΚΟ” εάν συνεχίσει να ασχολείται με τις υποψηφιότητες για την Περιφέρεια.
Η Τόπακα, απαντώντας μέσω της δημόσιας δήλωσής της, ανέφερε τα εξής:

  • Έχει ήδη ενημερώσει την αστυνομική διεύθυνση Χίου και την Εισαγγελία για τις απειλές.
  • Έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για την απειλή.
  • Είναι αποφασισμένη να εντοπίσει τον αριθμό κινητού που χρησιμοποιήθηκε για το απειλητικό τηλεφώνημα.

Τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να παραμερίσει τη φωνή της και πρόσθεσε ότι “το ήθος και η εντιμότητα προηγούνται και ακολουθεί η ΑΛΉΘΕΙΑ”.
Κλείνοντας, η Αγγελική Τόπακα ευχήθηκε “Καλή Παναγιά” σε όλους και εξέφρασε την ελπίδα ότι η αλήθεια θα φανεί, ανεξαρτήτως των απειλών που μπορεί να δεχτεί.
Η είδηση αυτή συγκλόνισε την κοινότητα της Χίου και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. 

Latest..

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμών Κελσίου – Οι περιοχές με βροχές και καταιγίδες

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]