Στα ύψη οι τιμές των των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Το Υπουργείο ΔΕΝ απάντησε στην επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Καλτάκη

ΛΕΣΒΟΣ:

Με επιστολή μου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στις 17.04.2024 είχα επισημάνει το απαγορευτικό κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα νησιά μας εν όψη της τουριστικής σεζόν, ζητώντας του με ενέργειες να συνδράμει προκειμένου να υπάρξει μια μείωση τουλάχιστον για τα ακριτικά νησιά μας.Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έλαβα καμία απάντηση.
Αντιθέτως αυτές τις ημέρες η είδηση για περαιτέρω αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερο αίσθημα απογοήτευσης στους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν είμαστε θεατές σε ένα έργο που συνεχώς επαναλαμβάνεται.
Από μεριάς μου δεσμεύομαι να θέσω το θέμα στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο προκειμένου ως Β´ βαθμός αυτοδιοίκησης να κινηθούμε ενάντια στις νέες αυξήσεις.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]