Στάντζος σε Μουτζούρη: Λήψη μέτρων & αποζημιώσεις για τις ζημιές στον Αγ. Κωνσταντίνο

ΣΑΜΟΣ: Επιστολή με θέμα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων προστασίας του παραλιακού οικισμού Αγίου Κωνσταντίνου απέστειλε την Πέμπτη στον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.
Κλειστή για άλλη μια μέρα η παραλιακή στον Άγιο Κωνσταντίνο
Στην επιστολή γίνεται έκκληση για την λήψη άμεσων μέτρων προστασίας του οικισμού, με σκοπό την άρση του κινδύνου σε ζωές και περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων, καθώς και για την άμεση έναρξη υλοποίησης των αναγκαίων έργων υποδομής για την οριστική, πλέον, λύση του προβλήματος σε όλο τον άξονα Κάμπου Βουρλιωτών έως τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού του Αγίου Κωνσταντίνου.
Επίσης, γίνεται αίτημα κήρυξης του οικισμού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αποζημιωθούν οι ζημιές, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε επιχειρήσεις και κατοικίες στους εν λόγω οικισμούς, καθώς και να επιταχυνθούν τα απαιτούμενα έργα για την προστασία του οικισμού.
 

Latest..

4 χρόνια πέρασανε από την σύγκρουση με τα ΜΑΤστον Καράβα. Ποιός ήταν ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.(Βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Υπαίθριο εμπόριο: Καταγραφή αδειούχων πωλητών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά»

ΙΚΑΡΙΑ: Καταγραφή αδειούχων πωλητών υπαίθριου εμπορίου στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) Ενημερώνουμε τους κατόχους άδειας, παραγωγού ή … [Read More...]