“Στάσεις ζωής” από τη θεατρική ομάδα Ρότα Νεοχωρίου

ΧΙΟΣ :

Τη θεατρική παράσταση «Στάσεις Ζωής» σε σκηνοθεσία – διδασκαλία Μανώλη Στάθη ανεβάζει η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΡΟΤΑ του Π.Ε. Συλλόγου Νεοχωρίου Χίου «Άγιος Μηνάς».
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 8.00 μ.μ. στην Κοινοτική Αίθουσα Νεοχωρίου.
Πρόκειται για μια σειρά μονόπρακτων – των Κώστα Μουρσελά, Μάριου Ποντίκα – που θα προκαλέσουν το γέλιο αλλά και θα κεντρίσουν τη σκέψη του θεατή.
Αντικατοπτρίζουν δύο εικόνες της πραγματικότητας, αυτές του «μέσα» και του «έξω» ή πιο απλά του « φαίνεσθαι» και του «είναι».
Είσοδος : Εθελοντική Συνεισφορά

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]