Στάση εργασίας στη ΔΕΥΑΧ, 20/12

ΧΙΟΣ :

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Χίου συμμετέχει στην 4ωρη προειδοποιητική Πανελλαδική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ για σήμερα Τετάρτη 20/12/2023, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 μ.μ..
“Εμείς οι εργαζόμενοι μαζί με τους αυτοδιοικητικούς, τονίζουμε ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των νερών, μάς βρίσκει αντίθετους και θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας να μην περάσει.
“Συμβουλεύουμε την Κυβέρνηση να μην φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή, διότι αυτό θα αποτελέσει αιτία ευρύτατων πανελλαδικών κινητοποιήσεων από το σύνολο των εργαζομένων αλλά και από το σύνολο των Δημάρχων, των Διοικητικών Συμβουλίων των επιχειρήσεων και αυτοδιοικητικών της χώρας μας, όπως εκφράστηκαν με σαφήνεια και στη γενική συνέλευση της ΕΔΕΥΑ”.
ΠΟΕ-ΔΕΥΑ_Στάση Εργασίας DEYA_20-12-2023

Προηγούμενο άρθροΛΑΣ: Πάρτε μέτρα για τα σχολεία τώρα!

Latest..

Σάμος: Όπλα, ναρκωτικά και αρχαία

ΣΑΜΟΣ: Πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στα δύο σπίτια ενός 66χρονου Έλληνα στη Σάμο, όταν τα έκαναν φύλλο και φτερό στο πλαίσιο … [Read More...]

Take Care Of your Trails 2024

ΛΕΣΒΟΣ: Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, πράγμα που σημαίνει ότι η ετήσια εκστρατεία TCoYT είναι εν εξελίξει.Take Care of Your Trails – Φρόντισε τα μονοπάτια σου. Η … [Read More...]