Σταθμοί ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων και προσέλκυση ψηφιακών νομάδων στα νησιά του Β. Αιγαίου (video).

ΛΗΜΝΟΣ: Δίκτυο σταθμών ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων σχεδιάζει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την ΔΕΗ Blue, με την οποία βρίσκεται σε συζητήσεις, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή 23 Ιουνίου, το μεσημέρι, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουρνιά και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Άρη Ελευθερίου.

Οι πρώτοι σταθμοί ανεφοδιασμού ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα εγκατασταθούν στις πύλες εισόδου των νησιών, στο αεροδρόμιο και το λιμάνι.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια στοχεύει στην προσέλκυση ψηφιακών νομάδων στα νησιά και για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητο να ενισχυθεί το δίκτυο του internet σε όλα τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Η Περιφέρεια θα αναθέσει μελέτη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια σημεία θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις για την ενίσχυση του δικτύου internet σε όλα  τα νησιά.  
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Αυτά είναι τα 10 νησιά του Αιγαίου που οι Τούρκοι θα μπορούν να επισκέπτονται με διαδικασίες express όλο τον χρόνο (Κώς, Κάλυμνος, Ρόδος, Σύμη, Καστελλόριζο…)

ΚΩΣ: Συμφωνία για χορήγηση βίζας στους Τούρκους πολίτες, ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέψεις τους στα ελληνικά νησιά, αναμένεται να υπογραφεί σήμερα, κατά την επίσκεψη … [Read More...]