Στέφανος Κασσελάκης: Δείτε live την ομιλία στην εκδήλωση «Ελληνικό όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια»

ΙΚΑΡΙΑ: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης λίγο μετά τις 19:00 θα δώσει το στίγμα του αναφορικά με την οικονομία

Τις βασικές πτυχές της θετικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παρουσιάζει σήμερα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, λίγο μετά τις 19:00, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.
Στην εκδήλωση με τίτλο, «Ελληνικό όνειρο- Ζωή με αξιοπρέπεια», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει το στίγμα του αναφορικά με την οικονομία.​

Πηγές της Κουμουνδούρου επισήμαναν ότι η αποψινή «ατζέντα» θα έχει θετικό πρόσημο, ενώ ανάμεσα στις προτάσεις περιλαμβάνεται και ο τρόπος φορολόγησης φυσικών προσώπων αλλά και επιχειρήσεων.

Την Πέμπτη το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόκειται να κηρύξει επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την Κουμουνδούρου, καθώς θα παρουσιάσει τη διακήρυξη και τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκ νέου το Εκτελεστικό Γραφείο -για τρίτη φορά μέσα σε δέκα μέρες- προκειμένου να ορίσει τις προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο Στ. Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό, άρα οι όποιες εκκρεμότητες επί του προγραμματισμού θα πρέπει να έχουν λήξει.
«Κλείνει» στις 17 Μαρτίου η πλατφόρμα αίτησης υποψηφιοτήτων για τις ευρωεκλογές στον iSYRIZA. Οι προκριματικές εσωκομματικές εκλογές αναμένεται να λάβουν χώρα μέσα Απριλίου. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκλογική διαδικασία θα προβλεφθεί, πέρα από την ποσόστωση φύλου, που αποτελεί καταστατική πρόβλεψη, και ποσόστωση περιφέρειας. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. της Αττικής θα ψηφίσουν για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα προέρχονται από την Αττική. Αντίστοιχες ψηφοφορίες θα διεξαχθούν για τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία κ.λπ.
Την ίδια ώρα, στα σκαριά βρίσκονται τέσσερα περιφερειακά-αναπτυξιακά συνέδρια στα πρότυπα της Δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Τα δύο από αυτά θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο σε Πάτρα και Κρήτη -μάλλον στο Ηράκλειο- και τα άλλα δύο τον Μάιο σε Κεντρική Μακεδονία -κατά πάσα πιθανότητα στη Θεσσαλονίκη- και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

avgi.gr

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Ανοιχτοί Ορίζοντες: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

ΚΩΣ: Ανακοίνωση  της Παράταξης  «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο»  «Ή  θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας  διάλεξε η … [Read More...]