Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: &.Τα παίρνεις, είστε φασίστες, είστε ελεεινοί άνθρωποι, κλέφτες και εκβιαστές….&.

ΛΕΣΒΟΣ:

Ήταν μια ακόμα φορά που λόγω της θέσης μου κατά το παρελθόν στέλεχος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και τώρα ως γραμματέας της ΔΕΕΠ ΝΔ στο νομό Σάμου κλήθηκα να παραστώ ως κομματικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα της πόλης.Κατα την άφιξή μου στο γυμνάσιο με τον πατέρα μου για να ψηφίσω πήγα στο σχετικό τμήμα για να καταθέσω τον διορισμό μου.
Εκεί μόλις ανέφερα το ποιος είμαι έγινα δέκτης χυδαίας φρασεολογίας κατα της Κυβέρνησης και φυσικά δέκτης προσωπικής λεκτικής βίας από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ « Τα παίρνεις, είστε φασίστες, όσο ζω θα σας βρίζω, σε εξαγοράζουν με 500αρικα, είστε ελεεινοί άνθρωποι, κλέφτες και εκβιαστές. Εσένα ο πατέρας σου ήταν κεντροαριστερός και τώρα τον εκβίασες να κάνει πίσω και ψηφίζει οτι του πείς.»
Ήταν μερικές από τις εκφράσεις που μπροστά σε πληθώρα κόσμου ξεστόμισε ο θεός να τον κάνει κύριος του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και πρώτη φορά έβλεπα. Φυσικά ο κόσμος με μεγάλη αγάπη προς εμένα με υπερασπίστηκε και εγώ δεν έδωσα καμία απάντηση στις προσβολές του κυρίου καθώς σεβάστηκα την τεράστια διαφορά ηλικίας μας. Το αποτέλεσμα της κάλπης με δικαίωσε από τους 351 ψηφίσαντες οι 186 είχαν επιλέξει ΝΔ ενώ μόνο 44 το κόμμα του κυρίου.
Άραγε ακόμα αναρωτιέστε γιατί ο κόσμος σας σιχάθηκε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ; Η Δημοκρατία απαιτεί την συμμετοχή όλων των κομμάτων, την ελεύθερη έκφραση των ιδεών και τον σεβασμό στις ιδέες όλων. Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατιάς αλλά ορισμένοι είστε κατ´επίφαση δημοκράτες, κατ´επίφαση ανθρωπιστές.
Η απολυταρχία της ψευτοαριστεράς κατακρημνίστηκε ξανά και δικαίως!

Latest..

Εργατικό κέντρο Σάμου: “ΌΧΙ στην εγκληματική πολιτική στην  υγεία-Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”

ΙΚΑΡΙΑ: Η 64χρονη στην Κω και η 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη, που ενώ έπρεπε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο πέθαναν αβοήθητες λόγω ελλείψεων, είναι τα νέα θύματα του τεράστιου … [Read More...]

Αναστάτωση στο λιμάνι της Ρόδου (χθες Τετάρτη) μετά τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πλοία της Blue Star- Αναχώρησαν με καθυστερήσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες Τετάρτη απόγευμα, στο λιμάνι της Ρόδου καθώς έγινε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία Διαγόρας και … [Read More...]