ΣΤΗ ΧΙΟ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ :
Επίσκεψη στο νησί μας πραγματοποίησαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Πετοσφαίρισης, Γκούντας Κωνσταντίνος και Λακασάς Παναγιώτης εκπρόσωποι των αναπτυξιακών τμημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε επισκέψεις σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα οι ομοσπονδιακοί μας προπονητές συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Χίου, κύριο Γεώργιο Αμέντα, επισκέφθηκαν το 4ο Γυμνάσιο Χίου, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και το Γυμνάσιο Βροντάδου και παρουσίασαν το άθλημα της πετοσφαίρισης στους μαθητές.

Το απόγευμα πραγματοποίησαν στο κλειστό γυμναστήριο Χίου προπόνηση σε αθλήτριες, γεννηθείς το 2009 και 2010, οι οποίες προέρχονταν από όλα τα σωματεία του νησιού μας.

Τέλος, αντάλλαξαν απόψεις με τους προπονητές των τοπικών σωματίων και ενημέρωσαν για τους στόχους της Ε.Ο.ΠΕ όσον αναφορά τα αναπτυξιακά τμήματα.

Η Τ.Ε Χίου ευχαριστεί θερμά τους ομοσπονδιακούς προπονητές, τους εκπαιδευτικούς και προπονητές καθώς και τους μαθητές και αθλητές. Σύντομα σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και σε άλλα σχολεία του νησιού μας έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της πετοσφαίρισης όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Latest..

Κυριακή στον καταπράσινο Αντριώτη, στο παραδεισένιο τοπίο με τα περιβόλια και οπωροφόρα δέντρα

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Αντριώτης (ή Αντρειώτης) ποταμός, παραπόταμος του Ευεργέτουλα, διαρρέει μια κατάφυτη περιοχή, γεμάτη περιβόλια κι οπωροφόρα δέντρα και δημιουργεί ένα παραδεισένιο … [Read More...]

Ο ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΦΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ 501 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην αντεπίθεση περνά ο Σταμάτης Κάρμαντζης με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με τις 500.000 ευρώ, που κατά την κριτική που ασκείται προορίζονταν για τουριστική προβολή και δε … [Read More...]