Στη δημοσιότητα Πρόσκληση ανάθεσης δρομολογιακής γραμμής Κάλυμνος-Σάμος (με ενδιάμεσα νησιά) και επιστροφή μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Λύση στην εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής “ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΛΕΡΟΣ – ΛΕΙΨΟΙ – ΠΑΤΜΟΣ – ΑΡΚΙΟΙ –ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ – ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥ” και επιστροφή, για το χρονικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση του ανοικτού δημόσιου διεθνούς αρχικού μειοδοτικού διαγωνισμού για τις δρομολογιακές γραμμές (την προκήρυξη μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ) δίνει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την Πρόσκληση που εξέδωσε σήμερα 24 Νοεμβρίου 2023 με το παρακάτω θέμα:
Δείτε σχετικό απόσπασμα της εν λόγω πρόκλησης :
Λόγω του επείγοντος του θέματος, οι σχετικές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις Εταιρείες που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 28/11/2023 και ώρα 12.00. Επίσης τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που καθορίζονται στην προκήρυξη για να συναφθεί η σύμβαση, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τετάρτη 29/11/2023 και ώρα 12.00.
Σύμφωνα με τα απαιτούμενα κατ’ ελάχιστον χαρακτηριστικά των πλοίων, δύναται να συμμετέχει η ΑΝΕ Καλύμνου με το πλοίο “ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” . Λόγω του υψηλού μισθώματος που καθορίζεται στην πρόσκληση, των 25.000 ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο, εκτιμάται ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες Ναυτιλιακές Εταιρείες.
Η εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης, που θα πρέπει να κατατεθεί, ανέρχεται στο ύψος των 160.000,00 ευρώ
Προηγούμενο άρθροΦώτης Μάγγος: Ο Δήμαρχος που τα κάνει όλα!

Latest..

Ελάτε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο

ΛΕΣΒΟΣ: Δράση κατά την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φεγγάρι μέσα από το τηλεσκόπιο διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00 στην Πλατεία Σαπφούς η Αστρονομική … [Read More...]

Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά σε επίκαιρη ερώτηση «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

ΚΩΣ: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου» Απάντηση του Υφ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής … [Read More...]

Το εστιατόριο «Broadway» στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας I Για 4η χρονιά κέρδισε βραβείο στο θεσμό «Χρυσοί Σκούφοι 2024»

ΚΩΣ: Επτά εστιατόρια της Δωδεκανήσου διακρίθηκαν στα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα  32 από τα 85 εστιατόρια της χώρας βρίσκονται στο Νότιο … [Read More...]