Στη Λέσβο αύριο ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης – Δείτε το πρόγραμμα του

ΛΕΣΒΟΣ: Τη Λέσβο θα επισκεφθεί αύριο Μ. Τρίτη ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του νέου χώρου που έχει μετεγκατασταθεί το ΕΚΑΒ κοντά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Το ΕΚΑΒ λειτουργούσε κάτω από την ψυχιατρική κλινική και μετά από αγώνες ετών των εργαζομένων λόγω της ανεπάρκειας του χώρου, μεταφέρθηκε σε νοικιασμένο χώρο στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου.
Ο κ. Γεωργιάδης το πρωί θα μεταβεί στο Ταξιάρχη Μανταμάδου και θα επισκεφθεί το υπό ανέγερση Κέντρο Υγείας που αναμένεται κτιριολογικά να ολοκληρωθεί τέλος του 2024.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στο νέο χώρο του ΕΚΑΒ όπου στις 11:30 θα γίνουν τα εγκαίνια .
Στο νησί αύριο θα βρίσκεται και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και πολίτες. Θα επισκεφθεί τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, την Κυψέλη Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ ), το Βοστάνειο Νοσοκομείο και το δήμο Δυτικής Λέσβου ενώ θα παραστεί και στα εγκαίνια του νέου χώρου του ΕΚΑΒ.
πηγη: ερτ
Το άρθρο Στη Λέσβο αύριο ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης – Δείτε το πρόγραμμα του εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..