ΣΤΗΝ ΑΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΧ Ο ΚΟΛΟΤΟΣ – Ο ΜΑΛΑΦΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΜΙΣΘΗ (ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ)

ΧΙΟΣ :
Όλες οι πληροφορίες ήθελαν τον Σταμάτη Κολότο να γίνεται ειδικός σύμβουλος, ωστόσο βρέθηκε να πηγαίνει πρόεδρος στην ΕΤΑΧ, έχοντας πολύ παρασκήνιο η καραμπόλα αυτή.

Η θέση του Πρόεδρου της ΕΤΑΧ είναι άμισθη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικά ο Γιάννης Μαλαφής προσπαθεί να το αλλάξει αυτό, καθώς αν δε δοθεί αντιμισθία στον κ. Κολότο σίγουρα θα του προστεθεί ακόμη ένας πονοκέφαλος με τους ήδη αρκετούς δυσαρεστημένους εντός του συνδυασμού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απελθών πρόεδρος, Ιάκωβος Αμυγδαλός, που είχε τοποθετηθεί επί δημαρχίας Βουρνού στη θέση αυτή και παρέμεινε και επί θητείας Κάρμαντζη δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή και ούτε ποτέ ζήτησε αντιμισθία. Παράλληλα σήκωσε ψηλά τον πήχη στην ΕΤΑΧ, εξυγιαίνοντας την ίδια την Εταιρεία και υλοποιώντας από την άλλη με επιτυχία το Leader.

Αν τελικά οριστεί αντιμισθία στον νέο Πρόεδρο της ΕΤΑΧ, αυτό θα μπει στη ζυγαριά με τη μη λήψη αντιμισθίας έως σήμερα. Και σίγουρα αυτό θα είναι ένα σημείο σοβαρής κριτικής στον Γιάννη Μαλαφή.

Με εξαίρεση το ζήτημα της αντιμισθίας που μένει να φανεί τι θα γίνει, ο κ. Κολότος ως επιλογή εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται κακή, καθώς διαθέτει επιστημονική κατάρτιση. Ωστόσο θα κριθεί και από τα αποτελέσματα που θα φέρει.

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]