ΣΤΗΝ ΗΧΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 120 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Ο Παγχιακός Όμιλος Μουσικής Παιδείας ‘Η Αρμονία’ ετοιμάζεται να προσφέρει ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο μουσική και χορό, με τη συμμετοχή 120 παιδιών από τη Χίο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στις 19:30 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου και υπόσχεται να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους στις ρίζες της ελληνικής παράδοσης.

Η παράσταση με τίτλο “Στην ηχώ της παράδοσής μας” περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει το κοινό. Η Παιδική και Εφηβική Χορωδία της ‘Αρμονίας’, υπό τη διεύθυνση της κας Βίνας Αμπανούδη, θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα κομμάτια, αποδίδοντας με μαεστρία τις παραδοσιακές μελωδίες.
Τα χορευτικά τμήματα της ‘Αρμονίας’ και του ‘Δεσμού Φραγκομαχαλά’, με χοροδιδάσκαλο τον κο Σαράντο Κωστίδη, θα προσφέρουν θεαματικές χορευτικές παραστάσεις που θα αναδείξουν τη ζωντάνια και το πάθος της ελληνικής παράδοσης μέσα από τους παραδοσιακούς χορούς.
Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική με την ορχήστρα, αποτελούμενη από καταξιωμένους μουσικούς: Κατερίνα Κούτση στο ακορντεόν, Μαρκέλλο Πούπαλο στο λαούτο και τραγούδι, Σταμάτη Πούπαλο στο βιολί και Γιάννη Βούκουνα στα κρουστά. Η ηχητική κάλυψη θα είναι εξασφαλισμένη από την DIAMOND productions, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα ήχου.
Η είσοδος για την εκδήλωση κοστίζει 5 ευρώ μόνο για ενήλικες, ενώ όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο. Αυτή η μουσικοχορευτική παράσταση αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την ομορφιά και τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης μέσα από τη φρεσκάδα και την ενέργεια των νέων ταλέντων της Χίου.

Latest..

Νέα Αριστερά: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή ενισχύσεων στους νησιώτες κτηνοτρόφους»

ΛΕΣΒΟΣ:  Η Νέα Αριστερά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την πληρωμή της ειδικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους των νησιών μας.Προς κκ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και … [Read More...]