Στην Κάλυμνο η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Βερούλη (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ακοντισμού και υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Άννα Βερούλη, επισκέφτηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου στην Κάλυμνο.
Στις 11.00 το πρωί συναντήσαμε την Άννα Βερούλη στο Δημοτικό στάδιο του νησιού “Βασίλης Σεβαστής” μαζί με το Γραμματέα της ΤΟ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μικέ Ζηρούνη.
Η Άννα Βερούλη έκανε δηλώσεις για τις Ευρωεκλογές, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο.
Λίγα λόγια για την Άννα : 
Η Άννα Βερούλη ήταν η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια με χρυσό μετάλλιο σε μεγάλους αγώνες στην ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού. Στα εγκαίνια  του Ολυμπιακού μας Σταδίου το 1982, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, ενώ την επόμενη χρονιά το 1983, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Ελσίνκι, που ήταν το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.Η Άννα Βερούλη επίσης υπήρξε:– Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αττικής 1990-2002 (Αθλητισμός – Παιδεία)
– Αντινομάρχης Αθηνών στην Υπερνομαρχία Αθηνών Πειραιώς με Υπερνομάρχη την Φώφη Γεννηματά σε θέματα Οικονομικών και Αθλητισμού (2003-2007)
– Αντινομάρχης Οικονομικών και Πρόεδρος του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών Πειραιώς στην Υπερνομαρχία
Αθηνών (2007-2012)
– Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ) 2000-2004
– Μέλος της Εθνικής Επιτροπής για θέματα σχολικού Αθλητισμού στην ΓΓΑ (1996-2009)Η Άννα Βερούλη είναι:– Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
– Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1981 έως και σήμερα και μέλος του τομέα Αθλητισμού του κόμματος.
– Μέλος της Εθνικής επιτροπής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑΘΗΝΑ 1997
– Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ)
Δείτε φωτογραφίες και το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς από την επίσκεψη της Άννας Βερούλη στην Κάλυμνο.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]