Στην Κέρκυρα η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου (video)

ΧΙΟΣ :

Στη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα, που πραγματοποιείται την Κυριακή των Βαΐων, θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική της Χίου, προσκεκλημένη της Φιλαρμονικής του Σκριπερού.
Πρόκειται για την 2η φορά που η Φιλαρμονική της Χίου θα παρευρεθεί στις σχετικές εκδηλώσεις. Όμως ενώ το 2019 ήταν κυρίως ενήλικες, τώρα θα συμμετάσχει και η νέα γενιά. Συνολικά 25 μουσικοί μαζί με τους συνόδους θα βρεθούν για ένα 4ήμερο στην Κέρκυρα, όπου θα συμμετάσχουν σε υπαίθριες εκδηλώσεις, αλλά και σε σεμινάρια που διοργανώνονται αυτές τις ημέρες.
«Είναι πολύ ευχάριστο γιατί θα παρακολουθήσουμε συναυλίες, πρόβες και σεμινάρια που θα γίνουν για τα παιδιά», σημείωσε η μαέστρος της Φιλαρμονικής Χίου Ευγενία Βορριά. Ενώ αναμένεται να αποδώσουν και τα χιώτικα κάλαντα του Λαζάρου. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Χίου Γιάννης Αμέντας, σημείωσε επίσης ότι είναι «μια χρυσή ευκαιρία να γνωριστούν τα παιδιά με τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας, με την τόσο μεγάλη παράδοση, και να δουν πως εργάζονται κάπου επαγγελματικά».
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]