Στην Κέρκυρα η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου (video)

ΧΙΟΣ :

Στη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα, που πραγματοποιείται την Κυριακή των Βαΐων, θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική της Χίου, προσκεκλημένη της Φιλαρμονικής του Σκριπερού.
Πρόκειται για την 2η φορά που η Φιλαρμονική της Χίου θα παρευρεθεί στις σχετικές εκδηλώσεις. Όμως ενώ το 2019 ήταν κυρίως ενήλικες, τώρα θα συμμετάσχει και η νέα γενιά. Συνολικά 25 μουσικοί μαζί με τους συνόδους θα βρεθούν για ένα 4ήμερο στην Κέρκυρα, όπου θα συμμετάσχουν σε υπαίθριες εκδηλώσεις, αλλά και σε σεμινάρια που διοργανώνονται αυτές τις ημέρες.
«Είναι πολύ ευχάριστο γιατί θα παρακολουθήσουμε συναυλίες, πρόβες και σεμινάρια που θα γίνουν για τα παιδιά», σημείωσε η μαέστρος της Φιλαρμονικής Χίου Ευγενία Βορριά. Ενώ αναμένεται να αποδώσουν και τα χιώτικα κάλαντα του Λαζάρου. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Χίου Γιάννης Αμέντας, σημείωσε επίσης ότι είναι «μια χρυσή ευκαιρία να γνωριστούν τα παιδιά με τις φιλαρμονικές της Κέρκυρας, με την τόσο μεγάλη παράδοση, και να δουν πως εργάζονται κάπου επαγγελματικά».
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Latest..

Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΑΣΟΛΟΓΟ

ΧΙΟΣ : Μετά από αίτημα από τον Δήμο Χίου η Μονομετοχική θα αναλάβει τη δήλωση των δασικών εκτάσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο για 19 κοινότητες που ανήκουν στο Δήμο Χίου, το οποίο … [Read More...]

Ναυτικός Όμιλος Λήμνου : Στο 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με έξι αθλητές. Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο 9-12 Μαίου.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]