Στην Κω ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Πύρρος Δήμας

ΚΩΣ: Στο νησί μας βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Πύρρος Δήμας,  στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο γνωστός Ολυμπιονίκης το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου,  επισκέφτηκε και την Κάλυμνο,  ενώ από το μεσημέρι της ίδιας μέρας βρέθηκε στην Κω , όπου και συναντήθηκε με μέλη της τοπικής ΔΗΜΤΟ της ΝΔ, στο καφέ H2O.
Σε δηλώσεις του στο Kos tv, αναφέρθηκε στην τιμητική πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο να είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τη ΝΔ. Τόνισε πως ο κ.Μητσοτάκης και η κεντροδεξιά τον εκφράζει και έτσι συστρατεύτηκε στο ευρωψηφοδέλτιο, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, ώστε να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί για την Ελλάδα.
Συμπλήρωσε πως τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς σαν άνθρωπος από τη Βόρεια Ήπειρο, δε μπορεί να ξεχάσει το Δήμαρχο της Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος και είναι στη φυλακή καθώς επίσης και την υφαρπαγή των περιουσιών της Χειμάρρας.
Θεωρεί πως ολόκληρος ο ελληνισμός έχει θέματα τα οποία οφείλουν σαν πολιτικοί να τα προσέξουν συνολικά, ενώ τόνισε πως η ομάδα Ευρωβουλής, την οποία θα επιλέξει ο ελληνικός λαός, θα συνεργαστεί και θα φέρει εις πέρας όσο περισσότερα ζητήματα αφορούν το καλό της χώρας μας.

πηγή: https://www.kostv.gr/nea/politiki/29469-stin-ko-o-ypopsifios-evrovouleftis-me-ti-nd

Latest..