Στην περιφορά των Επιταφίων στην Κάλυμνο ο Ανδρέας Λοβέρδος (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Tην Κάλυμνο επισκέφτηκε τη Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 ο ιδρυτής και πρόεδρος του νέου πολιτικού κόμματος “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” Ανδρέας Λοβέρδος, το οποίο και συμμετέχει στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.
Τον Ανδρέα Λοβέρδο είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Σωτήρος Χριστού, όπου παρακολούθησε την Ακολουθία του “Επιτάφιου Θρήνου” και στην συνεχεία την περιφορά των Επιταφίων των Ενοριών της Καλύμνου.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στο kalymnos-news.gr και στην Μπέττυ Μαΐλλη τόσο για την επίσκεψη του στην Κάλυμνο, όσο και για τις επερχόμενες εκλογές
Απαντώντας ο Ανδρέας Λοβέρδος για το λόγο που επέλεξε την Κάλυμνο για την Μεγάλη Παρασκευή είπε μεταξύ άλλων :
Ξέρω τι γίνεται με τον Επιτάφιο στην Κάλυμνο και ήθελα να το δω ,έχω τη μνήμη του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, το 2021 που ήμουν εδώ και αισθάνθηκα Έλληνας, στη Μητρόπολη, να ψάλλουμε τον Εθνικό ύμνο μέσα στην εκκλησία, με τις Ελληνικές σημαίες, αισθάνθηκα ότι είμαι στην Ελλάδα. Τώρα που τα μηνύματα τα δικά μου ξεκίνησαν να δίνονται από τον Έβρο, σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης, είμαι εδώ, είναι ημέρες κατάνυξης και για να πω ότι όποιος αισθάνεται Έλληνας μπορεί να αισθανθεί ευρωπαίος. Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας δεν έχει νόημα αν είναι ή δεν είναι ευρωπαίος. Είμαστε Έλληνες στην ενωμένη Ευρώπη , η Ευρώπη έχει σύνορα και για να μπει πρέπει να χτυπάει την πόρτα. Αυτό το μήνυμα θέλω να το στείλω παντού, είμαι πατριώτης ,στην Ελλάδα πιστεύουν ότι οι πατριώτες είναι εθνικιστές ,αυτή η μεγάλη παρεξήγηση θα πρέπει να λυθεί . Ως μεταρρυθμιστής, ως άνθρωπος του κέντρου, έχω μεγάλη δύναμη να πω, να μην δώσουμε στους ακραίους την πατρίδα μας. Να κρατήσουμε σε ασφαλή χέρια τον πατριωτισμό. Συνεπώς Έλληνες στην ενωμένη Ευρώπη, από εδώ το μήνυμα που φθάνει σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.
Στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για το κόμμα που ίδρυσε και τους υποψηφίους που συμμετέχουν ,τονίζοντας ότι έχουμε ένα υπέροχο ψηφοδέλτιο με ανθρώπους της δουλειάς.
Απαντώντας στο λόγο που τον ώθησε να ιδρύσει το νέο κόμμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε:
Υπάρχει καθολική απογοήτευση. Η κυβέρνηση αυτή στα 5 χρόνια δεν έχει χτυπήσει τα καρτέλ και η ακρίβεια εξαπλώνεται, η αλαζονεία της εξουσίας έχει δημιουργήσει και εσωκομματικά μεγάλη δυσαρέσκεια, το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που είναι, με καμία κυβερνητική προοπτική και το ΣΥΡΙΖΑ των δήθεν. Άρα λοιπόν σε αυτή τη συγκυρία της απογοήτευσης δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει νούμερο ένα την ακρίβεια και ο Μητσοτάκης να μην χάνει πολιτικά με την αντιπολίτευση αυτή που έχει. Άρα η αντιπολίτευση δεν είναι να λές σε όλα όχι, κανείς δεν σε πιστεύει και δεν μπορεί αυτός δημοσκοπούμενος να είναι ο κατάλληλος Πρωθυπουργός και όλοι οι άλλοι να παίρνουν 6 και 8%, κάτω από τη δύναμη των κομμάτων τους. Άρα υπάρχει μεγάλο κενό και στο χώρο του κέντρου και στο χώρο των δυνατοτήτων να κυβερνήσουν τον τόπο και αυτό το κενό θέλουμε να καλύψουμε, αν και οι πολίτες το πιστέψουν και αυτοί και μας ψηφίσουν δυνατά.
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ερώτηση το τι εισπράττει από τις περιοδείες του είπε: Ο κόσμος μας λέει δύο ειδών ναι. Ένα ναι ανοιχτά ,δημόσια ,ένα ναι, ναι αλλά μην το συζητάς, θέλω να είναι διακριτικό το ναι μου γιατί είναι ναι διαμαρτυρίας
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
3-5-2024 Στην περιφορά των Επιταφίων στην Κάλυμνο ο Ανδρέας Λοβέρδος
Watch this video on YouTube

Latest..