Στο “Club Mode Beauty Salon” της Θέμις Κουλλιά και Γιάννη Λουλουδιά (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε το “Club Mode Beauty Salon” της Θέμις Κουλλιά και Γιάννη Λουλουδιά στην Καλαμιώτισσα (απέναντι από COSMΟΤΕ) στην Κάλυμνο. Ένα όμορφος ,σύγχρονος, άνετος και χαρούμενος χώρος, στον οποίο προσφέρονται Υπηρεσίες χαλάρωσης και ομορφιάς.
Εδώ και 30 χρόνια η Θέμις και ο Γιάννης μαζί με τις συνεργάτιδες τους προσφέρουν τις Υπηρεσίες του. Κομμώσεις γυναικείες και ανδρικές, βαφές, extension, περιποίηση προσώπου -μούσι (για άντρες), αποτριχώσεις, μανικιούρ-πεντικιούρ, καλλυντικά.
Η Θέμις μας μιλά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν, ευχαριστεί τον κόσμο για την προτίμηση που τους δείχνει και στέλνει τις ευχές της για τις γιορτές.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

Σάμος: Όπλα, ναρκωτικά και αρχαία

ΣΑΜΟΣ: Πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στα δύο σπίτια ενός 66χρονου Έλληνα στη Σάμο, όταν τα έκαναν φύλλο και φτερό στο πλαίσιο … [Read More...]

Take Care Of your Trails 2024

ΛΕΣΒΟΣ: Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, πράγμα που σημαίνει ότι η ετήσια εκστρατεία TCoYT είναι εν εξελίξει.Take Care of Your Trails – Φρόντισε τα μονοπάτια σου. Η … [Read More...]