Στο Καλό Λιμάνι Σκαλοχωρίου και στον Πάνερα Αγιάσου τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου, βρέθηκαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 στο πανέμορφο, ειδυλλιακό και πεντακάθαρο Καλό Λιμάνι Σκαλοχωρίου και έπαιξαν παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς  της  Μικρασίας και της Λέσβου σε εκδήλωση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Καλό Λιμάνι».Συμμετείχε και το τμήμα μπουζουκιών με επιλεγμένα ρεμπέτικα και λαϊκά. Οι διοργανωτές   και το κοινό  τραγούδησαν, χόρεψαν και χειροκρότησαν τα παιδιά του Αναγνωστηρίου και τους δασκάλους τους Κώστα Ζαφειρίου και Παναγιώτη Σουσαμλή.
Την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, το πρωί, όπως κάθε χρόνο,  τα Σαντούρια βρέθηκαν στο ξωκλήσι στη θέση Πανέρα  και έντυσαν μουσικά την εκδήλωση  που οργανώνει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών προς τιμή των τοπικών Αγίων Αναστασίου και  Δημητρίου. Παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιάκωβος .

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]