Στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ: επιβεβαιώθηκε η μαγική εικόνα για το προσφυγικό

ΛΕΣΒΟΣ:

Οι τέσσερις υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Λέσβο, Γιάννης Ζαφειρίου, Μαρία Κομνηνάκα, Σταύρος Μαντατής και Νίκη Τσιριγώτη, επισκέφτηκαν χτες το ΚΥΤ του Καράτεπε.Επιβεβαιώθηκε ότι το αίσχος των κέντρων φυλακών είναι εδώ, με άθλιες συνθήκες και εγκλωβισμό για τους κατατρεγμένους. Επιβεβαιώθηκε ότι η μαγική εικόνα που πάει να παρουσιάσει η κυβέρνηση για το προσφυγικό, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ούτε έχει σχέση η πραγματικότητα για τους εργαζόμενους στο προσφυγικό που ζουν στην επισφάλεια με ντροπιαστικές συμβάσεις, ενώ βρίσκονται στο έλεος των ΜΚΟ και την απόλυση.
«Εμείς οι υποψήφιοι του ΚΚΕ δηλώνουμε ότι οι διώξεις δεν μας τρομάζουν»
Το νησί μας δεν θα γίνει φυλακή προσφύγων της Ευρωπαικής Ένωσης. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να κλείσουν όλα τα hotspot και να πάνε στα τσακίδια οι απαράδεκτες συνθήκες εγκλωβισμού που συνηπέγραψαν και συνυλοποίησαν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.
ΚΚΕ για τις ζωές όλων μας.

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]