Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων διατίθενται οπλίτες θητείας, πτυχιούχοι Ιατρικής στα ΠΙ Ψερίμου, Φούρνων και Ερεικούσας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων διατίθενται ένας (1) οπλίτης θητείας, πτυχιούχος Ιατρικής για την υγειονομική κάλυψη κενών ιατρικών θέσεων στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου και ένας (1) στο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων έως τις 30 Μαΐου 2024, καθώς και δύο (2) ιατροί οπλίτες θητείας στο Περιφερειακό Ιατρείο Ερεικούσας.
Επίσης διατίθεται στρατιωτικός ιατρός, ειδικότητας «Πνευμονολόγος», στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έπειτα από σχετικό αίτημα του Υπουργείου Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, ο εν λόγω Αξιωματικός θα διατίθεται στο ανωτέρω νοσοκομείο για 2 φορές την εβδομάδα μέχρι τη συμπλήρωση 30 ημερών, εφόσον οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιτρέπουν.
Παραθέτουμε ως έχει το δελτίο τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η Έκθεση “Οι δημιουργικοί άνθρωποι της Καλύμνου” στο Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας Καλύμνου

Latest..

Kυριάκος Μητσοτάκης για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Τρία στα τρία – Δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]