Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω παρουσιάστηκε Μ. Πέμπτη ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από την Νίσυρο

ΚΩΣ:

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω παρουσιάστηκε Μ. Πέμπτη ο 62χρονος αρχαιοφύλακας από την Νίσυρο

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Κω παρουσιάστηκε τη Μ. Πέμπτη  στις 11:10 ο αρχαιοφύλακας από τη Νίσυρο,  τον οποίο βαραίνουν πλήθος κατηγοριών που αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων.
Στον 62χρονο άνδρα  έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα ενός 12χρονου αγοριού στις 15 Απριλίου, ο οποίος μάλιστα κινδυνεύει να απελαθεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, με το πρόσχημα ότι δεν έχει τα απαιτούμενα έγγραφα παραμονής στη χώρα.
Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση ανήλικων 10-15 χρονών, οι οποίες μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 12 καταγγελίες.

Πηγή: https://www.kostv.gr

Latest..

Ανατροπή στα Τέμπη, Έκθεση πραγματογνώμονα ανατρέπει τα πάντα!Διαβάστε τα συμπεράσματα της.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

“…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά

ΛΕΣΒΟΣ: Το ποιητικό μονόπρακτο “…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά. Το μέλλον … [Read More...]