Στους γιατρούς αποκάλυψε τον εφιάλτη του ο 27χρονος που βιάστηκε κατ' εξακολούθηση από 3 Παλαιστίνιους

ΛΕΣΒΟΣ:

Στους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου χρειάστηκε να μεταφερθεί και να νοσηλευτεί το προηγούμενο διάστημα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο 27χρονος από την Σομαλία, ο οποίος κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τους 3 Παλαιστίνιους στην Κρήτη, ενώ ακόμα ένας βοηθούσε τους καταγγελλόμενους βιαστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος πριν από λίγες ημέρες εθεάθη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση να περιφέρεται σε δρόμους στην περιοχή του Γιόφυρο. Περαστικοί τον είδαν και κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στους γιατρούς είπε κάποια πράγματα γι’ αυτά που όπως ισχυρίζεται βίωνε με τους τέσσερις Παλαιστίνιους. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν και ο 27χρονος ξεδίπλωσε στην κατάθεσή του τα περί του βιασμού.
Όπως είπε, με τους 4 Παλαιστίνιους που κατηγορούνται, ήταν συγκάτοικοι για περίπου ένα μήνα. Ο 27χρονος αναφέρει ότι δεν έπεσε θύμα βιασμού μόνο μία φορά. Η πράξη επαναλήφθηκε ακόμα δύο με τρεις φορές. Δεχόταν, όπως είπε, απειλές ότι εάν δεν δεχτεί θα κυκλοφορήσει βίντεο που τον έχουν καταγράψει την ώρα του βιασμού του. Την τελευταία φορά ήταν που έφυγε από το σπίτι σε άσχημη κατάσταση.
Από την πλευρά τους οι 4 Παλαιστίνιοι αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους καταλογίζει ο 27χρονος, ο οποίος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Επίσης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν τον υποχρέωναν να κάνει χρήση ναρκωτικών ή χαπιών για να μην προβάλει αντίσταση. Τα αποτελέσματα τόσο του ιατροδικαστή όσο και των τοξικολογικών εξετάσεων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστα.Πηγή:  Creta24

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]